Gastronomie

WAAR U VAN HOUDT : Streekproducten, oesters, tapas
PRIJS : Van 36 tot 50 €.
OPENINGSTIJDEN : Open van donderdag middag tot zondag middag  van april tot half juni en vanaf half september tot eind november. Elke dag geopend vanaf juni tot september behalve maandag middag.
ADRES: Chemin de Valmy – Argelès-sur-Mer (66700)
TEL : +33 4 68 95 95 25

Wat een genot om op het terras te zitten in de schaduw van de parasols bij het kasteel Valmy. Laat u betoveren door de sprookjesachtige schoonheid van het kasteel dat de zacht glooiende wijngaarden domineert tot aan de Middellandse Zee, die zijn blauwe sluier over het oneindige uitstrekt. Vanaf de top van dit huis vullen uw ogen zich met een horizon van tijdloze pracht. Het is daarom in deze betoverende omgeving dat men plaatsneemt op het grote terras of in de kamer met het moderne design, om zo van het leven op het kasteel te proeven tegen democratische prijzen.

Op de borden vinden we een fusionkeuken met Iberische inspiratie. Alles is goed ontwikkeld en aangenaam gepresenteerd. Geen kaart, maar een voorstel van 3 menu’s die wekelijks worden vernieuwd, dus we kunnen geen gerechten aanbevelen, de keuze is hier altijd goed.

Sinds twee jaar biedt de ‘Table de Valmy’ een hoogstaande tapas aan met oesters, wat een waar succes is op zomeravonden. Dit is de perfecte gelegenheid om de wijnen van Valmy te proeven die verkrijgbaar zijn in de zoete wijnen, wit, rood en rosé en worden tegen een zachte prijs verkocht.

Een romantisch adres voor een zoet uitstapje voor twee.