Archive News NL

Artikel dat verschenen is op de website “De mooiste campings”

Logo les plus beaux campingsVerwen uzelf op een vakantie in de Oostenlijke Pyreneeën tussen de Middellandse Zee en de Pyreneeën op de 5 sterren camping Castels Les Criques de Porteils in Argelès-sur-Mer.

Met de voeten in het water

Gelegen aan de rand van de Middellandse Zee, nodigt deze site u uit om haar uitzonderlijke omgeving te ontdekken. Staanplaatsen bestaande uit terrassen met uitzicht op de zee gereserveerd voor kampeerders. U kunt uw tent of caravan met uitzicht op de zee of de bergen installeren. Campers kunnen genieten van speciale kampeerplaatsen.

Verschillende huuraccommodaties van kwaliteit zijn beschikbaar voor verhuur.
U vindt er moderne stacaravans en Bungalowtenten en niet te vergeten de Farés en safari tenten met zeezicht.

Kwaliteit uitrusting

Het waterpark is een alternatief voor de privé baaien van de camping.
Er zijn twee verwarmde zwembaden aanwezig, evenals glijbanen, een bubbelbad en een spa om jong en oud te behagen.
Het waterpark is een alternatief voor privé baaien van de camping. Er zijn twee verwarmde zwembaden, evenals glijbanen, een bubbelbad en een spa om jong en oud te behagen. U kunt er ook tijdens u verblijf genieten, ontspannen en zwemmen in de buurt van het strand Le Racou.

Voor de sporters is er een tennisbaan. Golf en teamsporten zijn mogelijk op de sportvelden. Fitnessapparatuur is tot u beschikking. En voor de nieuwsgierige onder ons is er de mogelijkheid een duikcursus te volgen in één van de mooiste campings van Frankrijk.

De speeltuin en de mini-boerderij nodigen de kinderen uit zich te vermaken op een speelse manier voor of na het maken van een gezinswandeling.
De kinderclub biedt vele leuke activiteiten. Een babysit is mogelijk op aanvraag net zoals vele andere hoge kwaliteit diensten, zoals het restaurant dat u uitnodigt om van zijn Catalaanse specialiteiten te komen genieten.

Tussen de Pyreneeën en de Middellandse zee

Geniet van een wandeling in Collioure of langs het kust pad.
In de buurt van Spanje, kunt u genieten van de Middellandse Zee, evenals zijn privé baaien om zo vanaf Argelès het Albères gebergte te bereiken.

Wij houden van

• Aan de rand van Collioure

• Uitzonderlijke omgeving, met uitzicht op de zee

• Privé baaien